Tot el que has de saber del sorteig de la Grossa de Cap d'Any

Més de 850.000 bitllets podran obtenir algun tipus de premi

NacióDigital
30 de desembre del 2021
Bitllets de la Grossa de Cap d'Any al costat d'un gel desinfectant.
Bitllets de la Grossa de Cap d'Any al costat d'un gel desinfectant. | ACN
100.000 números a 10 euros el bitllet i vuit grans premis. La Grossa de Cap d'Any torna a repetir fórmula i aquest 2020 atorgarà un primer premi de 200.000 euros per bitllet; un segon de 65.000 per bitllet; un tercer de 30.000 per bitllet; dos quarts de 10.000 per bitllet i tres cinquens de 5.000 per bitllet.

El sorteig se celebrarà demà a dos quarts d'una del migdia i es podrà seguir en directe per TV3, presentat per Laia Ferrer i Marc Giró. Tindrà una durada de menys d'una hora. Aquells més triganers encara seran a temps de comprar bitllets fins a les onze del matí (això sí, en aquest cas, online). Avui és el darrer dia per fer-ho als 2.000 punts que venen bitllets de Loteries de Catalunya; principalment, estancs, llibreries, supermercats, quioscos i bars.

Hi ha més premis a banda dels vuit principals? Es mantenen els premis a les terminacions dels vuit números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com els números anterior i posterior a cada un. També es reintegraran tots els bitllets acabats en l'última xifra del primer premi.

Fins quan puc comprar? Els bitllets es podran adquirir fins a les 11.00 hores del mateix dia 31 a través del portal de Loteries de Catalunya. També es podran comprar en els més de 2.000 punts de venda.

Com puc cobrar el premi? Els premiats amb fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un màxim de 48 hores. En els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros i, a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 31 de març de 2021 a la seu de Loteries de Catalunya. Per fer efectiu el cobrament, s'haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d'Any.