NacióDigital, Premi Nacional de Comunicació

El diari líder en català, que compleix vint anys, rep el guardó en la categoria de mitjans d'arrel digital

Bona part de l'equip de NacióDigital
Bona part de l'equip de NacióDigital | Adrià Costa
02 de novembre del 2016
Actualitzat el 03 de novembre a les 7:06h
El consell executiu ha aprovat aquest dimecres la concessió dels Premis Nacionals de Comunicació de l'any 2016. En la categoria de mitjans d'arrel digital el jurat ha acordat per unanimitat atorgar el premi a NacióDigital, que enguany celebra el seu vintè aniversari i que fa un any i mig que és el mitjà líder en llengua catalana a la xarxa.

Els premis, que s'entregaran el dia 14 de novembre en un acte al Palau de la Generalitat, els atorga un jurat on hi ha els secretaris de Mitjans de Comunicació i de Difusió i Atenció Ciutadana a més de persones representatives de cadascun dels àmbits dels premis.

A més de NacióDigital han estat premiats en l'edició d'aquest 2016 el programa El matí i la mare que el va parir del grup Flaix en la categoria de radiodifusió, El Club Súper 3 en la de televisió, l'exdirector de l'Ara Carles Capdevila en la de premsa, Oriol Villar en la de publicitat i BTV en la de comunicació de proximitat. En aquesta darrera categoria Osona.com, del grup NacióDigital, ja va ser premiat el 2009. El jurat també ha decidit atorgar una menció d'honor a títol pòstum a Leopoldo Rodés.

Els Premis es van instaurar l'any 1999 amb motiu del setanta-cinquè aniversari de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya.
 
Arxivat a