Una salsa poc brava i un pil-pil desconegut: el «Joc de Cartes» visita la Costa Daurada

Restaurants de càmpings de Mont-roig del Camp, Roda de Berà i Creixell competiran aquest dimecres a TV3

Publicat el 30 d’agost de 2022 a les 12:48
Aquest dimecres Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per "trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat". D'aquesta manera, el concurs que s'emetrà avui compta amb tres establiments de Mont-roig del Camp, Roda de Berà i Creixell, que hauran de competir per veure quin de tots ells és el millor.

El primer restaurant que visitarà serà el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz. Després, entraran al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou.

I l'última parada serà al Salioli, del Camping Creixell, a Creixell, on Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres. Aquest dimecres, doncs, es descobrirà qui s'erigirà com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i s'emportarà el premi de 3.000 euros.

En l'anunci del programa, ja es deixen entreveure els primers moments cridaners que s'emetran. En primer lloc, Ribas demana les braves anunciades com "les millors de Tarragona", però es troben una salsa brava a la que li falta picant. Amb un cistell de fregir que "podria estar més net" pel mig, l'anunci acaba amb un curiós "pil-pil": "Crec que no saben què és", assegura Ribas a la resta de participants.

[plantillavirals]