Casa Tarradellas creix un 6,3% en un any

L'empresa osonenca tanca el 2015 amb una facturació de 859 milions d'euros

Publicat el 25 de maig de 2016 a les 10:27
Casa Tarradellas, primer productor de pizzes fresques del país, ha tancat l'any 2015 amb una facturació total de 859 milions d'euros i ha experimentat un creixement del 6,3% respecte a l'exercici anterior. A través d'un comunicat, l'empresa explica que la companyia ha presentat aquesta tendència alcista any rere any, especialment des del llançament l'any 1998 de la primera pizza fresca del mercat.

A més, l'empresa de Gurb (Osona) ha destinat aquest any 10 milions d'euros per a l'ampliació de la capacitat del seu centre d'elaboració de farina, que és la base de les seves pizzes i masses fresques. Gràcies a aquesta inversió, la capacitat de producció es duplicarà passant de les 200 a les 400 tones de farina al dia. Casa Tarradellas preveu que les obres acabin a finals del 2016.

L'any 2010 Casa Tarradellas ja va realitzar una important inversió per disposar d'un molí propi amb unes modernes instal·lacions que permeten controlar tot el procés d'elaboració de la farina, que va des de l'elecció del blat fins a la seva fermentació. A més a més, la planta de producció de farina compta amb un centre d'investigació orientat a l'estudi de les farines que s'ajustin millor a les receptes de cada tipus de pizza apostant també pels cultius de proximitat.

Pel que fa a les novetats comercials, la companyia destaca el recent llançament de la pizza rústica de pollastre, una recepta elaborada amb farina de gra sencer amb una textura similar a la fogassa de pa.