Aquest producte és un dels negocis més emblemàtic del grup i ocupa dos terços del mercat espanyol de pizzes. A més de fabricar sota la marca Casa Tarradellas, l'empresa també ho fa per Hacendado, que distribueix a Mercadona. Tot i que ja hi ha més de 25 tipus de pizzes, Casa Tarradellas preveu llançar al mercat noves varietats d'aquest producte.
Quaranta anys de Casa Tarradellas
Casa Tarradellas, fundada el 27 de juliol del 1976 per Josep Terradellas a Gurb va celebrar el 2016 el seu quarantè aniversari, amb una facturació de 859 milions d'euros el 2015, una plantilla de prop de 1.800 treballadors i onze centres de producció, que ara s'hi sumarà aquesta nova fàbrica.
En aquests 40 anys, la capacitat productiva de l'empresa s'ha ampliat i compta actualment amb onze centres de producció, entre els quals destaca una planta de reciclatge per recuperar i reutilitzar les retallades de material PET que es produeixen en les línies d'envasament i un molí propi en el qual elabora la farina per a les seves pizzes.
Aquest últim any, Casa Tarradellas ha invertit deu milions d'euros a ampliar la planta farinera per doblar la producció; alhora, ha continuat apostant per la innovació i millora.

La farinera, amb la seu de Casa Tarradellas al fons. Foto: Casa Tarradellas