Casaametller guanya un premi amb un nou producte, el Yoligur

Publicat el 06 d’octubre de 2014 a les 10:32
Coincidint amb la celebració del 50è aniversari del Saló Internacional de l'Alimentació de París (SIAL 2014), que exhibeix les innovacions i tendències del sector alimentari, l'empresa catalana Casaametller ha guanyat el premi Sial Innovation Paris 2014, en la categoria de làctics i formatges. Amb aquest guardó, es reconeix el producte de la marca catalana, el Yoligur, com un dels més innovadors a nivell mundial.
 
El producte de Casaametller ha estat seleccionat entre més de 1.700 propostes. Es tracta del primer iogurt desnatat del mercat amb oli d'oliva. D'aquesta manera, s'han substituït els greixos saturats de la llet, aconseguint un iogurt cremós però amb un 0% de greix animal. 
 

També cal destacar els diferents gustos que s'han fet amb la combinació de trossos de fruita: figues amb farigola, préssec amb caqui, taronja amb magrana i poma amb pera i canyella. Aquests gustos, juntament amb el Yoligur Original, ofereixen als consumidors un producte més saludable i tan cremós com un iogurt d'estil Grec.