Un any més, cervesa de Nadal de Damm

La fórmula està dissenyada expressament per a l'hivern

Publicat el 01 de desembre de 2015 a les 12:00

La cervesa de Nadal de Damm, especial per a celebracions

La cervesera catalana Damm celebra l'arribada de l'hivern amb l'elaboració, un any més, de la Cervesa de Nadal, un producte específic per aquestes dates que la companyia va recuperar l'any 2008 en edició limitada i que des del 2013 es comercialitza puntualment durant les festes nadalenques.

La fórmula de la Cervesa de Nadal està dissenyada expressament per a l'hivern. Elaborada amb ingredients 100% naturals -aigua, malta de civada, arròs i llúpol-, i una graduació de 6,5 graus, és idònia per a una gastronomia més contundent, com la pròpia de les festes nadalenques.

Es tracta d'una cervesa de color roure de reflexos ataronjats, densa i brillant, amb una capa cromàtica torrada. L'escuma es mostra compacta. Presenta bombolles vives i fines i aroma de gran intensitat i complexitat. Les primeres notes olfactòries són afruitades, com el préssec madur i la poma.