Nit per al record al Parc dels Prínceps: el Barça guanya el PSG i s'apropa a la Champions

El conjunt de Xavi firma un dels millors partits de l'any i controla Mbappé per sortir amb avantatge de l'anada de quarts de la Champions

Raphinha celebra el primer gol contra el PSG
Raphinha celebra el primer gol contra el PSG | FCB
10 d'abril del 2024
Actualitzat el 11 d'abril a les 8:27h

El Barça ha tornat a regalar una nit històrica a l'afició, després d'anys de patiment i decepcions. El Parc dels Prínceps s'ha convertit en l'escenari de la consagració de la resurrecció del projecte de Xavi i la presentació en societat de la candidatura blaugrana per a guanyar la Champions. Els catalans han vençut per 2 gols a 3 al PSG en un partit molt complet, que han controlat amb l'excepció dels primers 10 minuts de la segona part, i que els permet arribar a la tornada de quarts de la Lliga de Campions a Montjuïc amb avantatge.

Lluny queden les darreres golejades encaixades París, 4 a 0 el 2017 -que els blaugranes van remuntar amb l'històric 6 a 1 al Camp Nou-, i 1 a 4 a Barcelona el 2021 ja amb el club immers en la crisi de la qual encara no ha acabat de sortir. Raphinha, amb dos bons gols col·lectius, i Christensen a la sortida d'un córner, s'han encarregat d'allunyar-les encara més i neutralitzar un bon Dembélé i un Mbappé poc determinant.

Encara no hi ha res lligat i el Barça ja ha viscut moltes remuntades doloroses en contra, però la victòria ja és més del que la parròquia blaugrana esperava i permetrà afrontar les setmanes decisives que haurà d'enfrontar l'equip de Xavi, també amb la visita al Santiago Bernabéu. Glop d'oxigen per al Barça.