Pep Nogué, i Can Guix, premiats a la Mostra d'enguany

El programa de Catalunya Ràdio "Tàpies Variades, també rebrà un guardó.

Publicat el 20 d’octubre de 2009 a les 07:04
La Mostra Gastronòmica de la Garrotxa arriba enguany als seus vint-i-cinc anys d'història. Amb els anys, aquesta unió de professionals dels establiments de la Garrotxa, han convertit la Mostra en l'esdeveniment gastronòmic de referència a a comarca i un dels més importants del país.

Durant el sopar de presentació de la Mostra d'enguany, que es farà el proper dimecres 25 de novembre, es retrà enguany homenatge al gastrònom, cuiner i investigador Pep Nogué, per la defensa aferrissada dels productes del territori. Nogué, que col·labora constantment amb l'Associació d'Hostalatge i el grup Cuina Volcànica, rebrà el Volcanet d'Or. El d'Argent és aquest any pel programa radiofònic "Tàpies Variades" de Catalunya Ràdio, dirigit pel periodista Pere Tàpies, per la difusió que fa de la gastronomia.
El tradicional homenatge a una família hostalera de la comarca, en aquesta ocasió serà pels Pararols-Colomer, que des de fa gairebé 50 anys regenten el Restaurant Can Guix, un dels establiments de referència a la ciutat d'Olot.

Per participar al sopar de la Mostra podeu obtenir més informació a través del web del grup Cuina Volcànica.

|Una foto del sopar de presentació de la Mostra 2008. Foto: Arxiu|