Les exposicions es completen amb mostres de pintors catalans com Joan Brull o Isidre Nonell, i un homenatge a l'artista olotí Ignasi Buxó. Tant Arcadi Calzada com el conseller Tresserrres han destacat la 'qualitat' d'aquesta programació.
En la presentació d'aquesta programació, el president de la Fundació Caixa Girona ha explicat que en els darrers 12 anys s'han consolidat com a centre d'art, com demostra els 400.000 visitants de reben. A més, ha destacat que les mostres que ells mateixos organitzen són 'propostes ambicioses' i que no es queden només en les exposicions que es poden veure ja que també s'edita un catàleg que és important per a consultar. El conseller Tresserres ha destacat el paper de la Fundació per la difusió cultural, així com el suport de l'administració a aquestes iniciatives, i ha destacat la importància de Girona com 'una capital cultural de referència'.
La Fundació Caixa Girona organitzarà deu exposicions per aquest any que tindran aproximadament una durada de dos mesos cadascuna. Arcadi Calzada ha destacat que el públic gironí té temps suficient amb dos mesos per veure aquestes mostres. A més, alguna de les exposicions programades seran itinerants com per exemple la de Diego de Rivera que es fa en col·laboració amb Caja Màlaga. El preu de tota la programació ronda els 900.000 euros.
El cicle d'exposicions comença amb l'epistolari i textos de l'escultor noucentista Enric Casanovas, així com una mostra fotogràfica de les plantacions pensades com a 'performance' que va fer Joseph Beuys a la Seychelles. Entre abril i maig es podrà veure l'obre d'uns pintors catalans romàntics i 'simbolistes' Joan Brull, a més d'unes 50 imatges medievals que són 'un homenatge al col·leccionisme' segons Calzada. Després hi haurà una mostra d'Isidre Nonell i un centenar d'il·lustracions de Juan Gris, un dels pintors cubistes més importants, així com algunes de les publicacions on va aparèixer.
A l'estiu, el centre acollirà el particular homenatge de Caixa Girona al centenari de la denominació de la Costa Brava amb diversos artistes convidats a portar una obra sobre aquest territori. A la tardor, arribarà una mostra 'singular' d'un artista 'desconegut' pel públic però molt apreciat pels col·leccionistes. Es tracta de l'olotí Ignasi Buxó que té nombrosa obra pictòrica i escultòrica de personatges populars catalans. L'any finalitzarà amb dues grans mostres sobre Wilfredo Lam, amb col·laboració amb el museu de las Bellas Artes de l'Havana, i l'etapa cubista de Diego de Rivera, que mai s'ha vist a Europa.