Des d'avui divendres i fins dilluns, Parets celebrarà la Festa Major d'hivern amb més d'una vintena d'activitats adreçades a tots els públics. La festa començarà amb el correfoc de Bruixes i Dimonis, avui divendres pels carrers de l'Eixample. Al vespre, al Pavelló Municipal d'Esports, tindrà lloc el concert Parets rock '06 amb l'actuació de diferents agrupacions que integren músics locals. La festa continuarà demà amb la IX edició de la Calçotada Popular i les diferents activitats associades que es duran a terme al Casal Can Butjosa. La programació, que es perllongarà durant tot el cap de setmana, inclou concerts, un espectacle pirotècnic, la passejada de gegants, la XI Fira d'artesans, el ball de Festa Major a càrrec de l'orquestra Volcán, la tradicional audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa, o el parc infantil amb jocs i tallers per a nens i nenes de totes les edats.
Un dels plats forts de la festa, i coincidint amb el 9è aniversari del Teatre Can Rajoler, serà la representació de l'obra V.S.O (Versió Original Subtitulada), una producció de Teatre Lliure i Mom Produccions, interpretada per Paul Berrondo, Andrés Herrera, Vicenta Ndongo i Elena Fortuny.
D'altra banda, el 23 de gener, durant la celebració del parc infantil es realitzarà un taller de recollida de desitjos relatius al món del llibre que es penjaran en un arbre simbòlic. Els missatges hauran d'estar relacionats amb el futur dels llibres, el plaer de la lectura, la tria del llibre predilecte o l'Any del Llibre i la Lectura a Parets, entre d'altres.
ARA A PORTADA
Publicat el 20 de gener de 2006 a les 08:01
Et pot interessar
-
Cultura Què fer aquest cap de setmana a Granollers: 10 i 11 de maig
-
Cultura El 14è Cicle de Jazz de L’Ametlla del Vallès aposta presentacions de nous treballs
-
Cultura Un miler de persones celebren l’Aplec de Sant Sebastià de Caldes
-
Cultura Prop de 250 alumnes a la trobada de cooperatives escolars de Granollers
-
Cultura Les Franqueses commemora els 80 anys de l’alliberament nazi
-
Cultura Les parets de Can Luna, a la Garriga, expliquen el passat de la fàbrica