
El col·lectiu de cuiners Cuina Vallès segueix creixent i dos nous restaurants s'incorporaran ben aviat a aquest grup. Es tracta del Restaurant El Cingle de Vacarisses i del restaurant Ca l’Esteve de Castellbisbal, tots dos amb forta tradició familiar i amb una ferma aposta per la cuina de producte i de proximitat, sense renunciar a les propostes innovadores gastronòmiques. Amb la incorporació d'aquests dos restaurants també s'amplia el nombre de municipis que compten amb establiments adherits a Cuina Vallès.
Cuina Vallès està format actualment per 12 restaurants de vuit municipis de la comarca. Durant els seus sis anys de vida, el col·lectiu, que és membre del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, ha treballat per divulgar i promocionar la gastronomia vallesana i per tornar als plats productes autòctons de la terra. Els cuiners també han treballat de la mà dels artesans agroalimentaris per recuperar productes i portar-los al plat.
Els restaurants que actualment formen part actualment del col·lectiu són: Can Feu, de
Sabadell; Can Vinyers, de Matadepera; Capritx, de Terrassa; El cel de les oques, de
Terrassa; 9 de la Borriana, de Sabadell; Forrellat, de Sabadell; Garbí, de Castellar del
Vallès; La terrassa del museu, de Terrassa; Ristol, de Viladecavalls; Lossum, de Sant
Quirze del Vallès; Can Piqué, de Montcada i Reixac i Tast & Gust, de Cerdanyola del
Vallès.