El CN Terrassa inverteix 120 mil euros en la piscina gran

L'actuació, de caràcter general, ha tingut per objecte actualitzar una instal·lació que ja té setze anys de vida per garantir-ne el funcionament futur

La Torre
09 de setembre del 2014
Piscina del Club Natació Terrassa Foto: CNT

El Club Natació Terrassa ha aprofitat el mes d’agost per realitzar una completa intervenció d’adequació i millora de la piscina de 50 metres, que des d'ahir torna a estar a disposició dels socis després d’haver estat tancada des del 28 de juliol. La inversió efectuada supera els 120.000 euros, xifra que reflecteix la magnitud de l’obra.

L’actuació, de caràcter general, ha tingut per objecte actualitzar una instal·lació que ja té setze anys de vida per garantir-ne el funcionament futur. S’ha intervingut en la estructura de la coberta retràctil, que ha estat revisada i condicionada. Així mateix, s’ha procedit a una tasca intensa de renovació de diversos elements bàsics. S’han pintat íntegrament totes les parets de la instal·lació i la coberta i s’han realitzat reparacions en les graderies, espai en el qual s’han instal·lat nous seients en la zona de la llotja.

De la mateixa manera, s’ha reposat material, com ara les sureres o les plaques giravoltes. Igualment, s’ha intervingut en el vas de la piscina, el qual ha estat condicionat i sotmès a una neteja a fons. Així mateix, s’han dut a terme actuacions d’impermeabilització per tal de solucionar filtracions, s’han afegit dos podis de sortida en els carrers de 25 metres i s’han reformat les escales d’accés a l’aigua.

La intervenció s’ha desenvolupat en el marc d’una aturada tècnica, una actuació que la normativa sobre piscines d’ús públic aconsella dur a terme de forma periòdica. El club mira de realitzar-les quan són estrictament necessàries, ja que suposen el buidatge de la piscina i, per tant, una gran despesa d’aigua, i privar el soci d’una de les instal·lacions més apreciades.