Es dispara fins a 81 la xifra de classes confinades per Covid-19 en escoles de Terrassa

També augmenta el nombre d'escoles amb grups en quarantena

Redacció
28 de gener del 2021
Actualitzat a les 11:18h
La xifra de grups escolars confinats a Terrassa ha experimentat un repunt en les últimes hores. Si a l'últim recompte n'hi havia 65 després d'una petita caiguda, aquest dijous n'hi ha almenys 81. Es tracta del registre més alt del 2021 -fins ara el màxim era de 80- i un dels més alts del curs. El fet que no s'hagi reincorporat cap aula a l'activitat presencial en les darreres 24 hores pot influir en aquest augment. La mesura, segons dades de l'Ajuntament de Terrassa i el Departament d'Educació, afecta 1.515 alumnes de 26 escoles i instituts de la ciutat.

A secundària hi ha 27 grups confinats: cinc a l'IES Torre del Palau, tres al de Can Roca, dos al Cavall Bernat, al Cim, al Mont Perdut i al Santa Eulàlia, i un al Blanxart, al Joaquima de Vedruna, al Mare de Déu del Carme, al Martí, al Montserrat Roig, al Petit Estel-La Nova, al Ramon Pont, al Sant Domènec Sàvio, a l'IES Terrassa i al Vedruna-Vall.

A infantil i primària hi ha almenys 53 classes en quarantena: 11 al Joaquima de Vedruna, quatre a l'escola Tecnos i al Sagrat Cor, tres al Joan XXIII, a la Delta, al Font de l'Alba, al Liceo Egara, al Sant Llorenç del Munt, dos al Mare de Déu del Carme, a l'escola França, al Cim, a l'Agustí Bartra i a la Nova Electra, i una a l'Airina, l'Antoni Ubach, el Bisbat d'Ègara, l'Enxaneta, al Goya, al Montserrat, al Ramon Pont, al Ramoin y Cajal i al Roser Capdevila. També n'hi ha una a l'escola d'educació especial L'Heura.