Neix l'Agrupació de Polígons de Terrassa

El col·lectiu té la voluntat de " millorar i dinamitzar l'activitat" de les empreses ubicades en aquests espais

LaTorre
11 de novembre del 2019
La Patronal Cecot ha impulsat la constitució d'una Agrupació de Polígons de Terrassa, amb la intenció de millorar i dinamitzar l'activitat de les empreses ubicades en els 18 polígons en actiu amb els que compta la ciutat actualment.

Dilluns 11 de novembre tindrà lloc la reunió constitutiva dels membres de l'Agrupació. Tot seguit, el projecte serà presentat al Tintent d'Alcalde de Promoció Econòmica de Terrassa, Isaac Albert. Per finalitzar l'acte, el president de l'Agrupació, Jordi Vilar, el president del Cecot, Antoni Abad i el mateix Isaac Albert atendran als mitjans de comunicació.

L'agrupació neix amb l'objectiu d'esdevenir l'entitat representativa de les empreses de terrassa en l'àmbit dels polígons i actuar com el canal d'enllaç entre els problemes identificats per les empreses i l'Ajuntament.

Terrassa és la tercera ciutat en població de Catalunya i compta amb 5.600 empreses, de les quals prop de la meitat estan ubicades en polígons. Segons resa el comunicat de presentació "històricament, l'administració municipal ha desatès les necessitats d'inversió i de manteniment en aquests espais d'activitat econòmica però l'actual equip de govern contempla dins del seu programa d'acció un capítol dedicat a la indústria i als polígons".