Fa molts anys el salpicó de marisc era un plat que et podies trobar habitualment en la carta dels restaurants, fins i tot podies trobar preparat congelat.
Aquesta és una versió realitzada amb pop, que podeu comprar ja cuit o fer-ho vosaltres i totes, la meva recepta de pop cuit (aquí)
Ingredients per a 4 persones:
500 gr. de pop cuit
½ Pebrot vermell
½ pebrot verd carnós
1 ceba tendra
Vinagre de xerès
Sal, pebre blanc
Oli d'oliva verge extra
Sal en escates
Trossegeu el pop cuit a trossets de mos.
Renteu i talleu els pebrots i la ceba d'una mida similar.
Barregeu una part de vinagre amb 3 d'oli (és a dir si posem 10cc. de vinagre, afegir 30cc. d’'oli), sal i pebre.
Barregeu tot i deixeu reposar a la nevera perquè els sabors s'amalgamin.
Acompanyeu si es desitja amb unes fulles de ruca.
NOTA: Millor si es deixa fet amb anterioritat.
** La quantitat de pop és orientativa i es poden aprofitar les puntes de les potes o parts que no resultin tan boniques a la vista.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
ARA A PORTADA
-
Lleida pot assolir els 36 °C en l’episodi de calor més intens d’un mes de maig Oriol Almacellas Verdés
-
Més pedres, més grans i més sovint: l’augment de les calamarsades alarma el camp lleidatà Oriol Almacellas Verdés
-
-
El col·lectiu «Amics del Lleida» impulsa un nou club de futbol per començar a Quarta Catalana Àlvar Llobet i Sotelo
-
Publicat el 23 de juliol de 2017 a les 04:21
Actualitzat el 23 de juliol de 2017 a les 04:24
Et pot interessar
-
Societat Adif inicia la reforma del pont entre Joc de la Bola i Ciutat Jardí amb talls de trànsit fins a l’agost
-
Societat Una sèrie catalana busca talents lleidatans infantils
-
Societat Balaguer impulsa un pressupost de 21,3 milions per inversions estratègiques, culturals i de benestar ciutadà
-
Societat Desmuntada la rave de Llardecans
-
Societat Creix l'interès per les escoles bressol de Lleida: 575 famílies per 491 places
-
Societat Entitats lleidatanes reclamen al Vilosell el Parc Natural de les Muntanyes de Prades