L’últim àpat de les festes de Nadal. Tanquem unes setmanes de menjar molt i de estar amb bona companyia. Aquesta es la meva proposta
Aperitiu
Gambes en tempura amb salsa agredolça
Rotllets cruixents de brie amb sèsam
Carxofes mini gratinades amb gorgonzola i nous
Primer plat
Braç salat farcit de bolets
Segon plat
Guisat amb calamarsets i bivalves
Postres
Pastís de xocolata a la menta
És clar que el més normal és fer el Tortell de Reis encara que un pastÍs de xocolata també ens ve de gust.
Blog de cuina de la dolors

- Menú de Reis -
- Dolors Mateu
ARA A PORTADA
-
«La segregació del Bisbat de Lleida va ser la guspira que va encendre el litigi de Sixena» Àlvar Llobet i Sotelo
-
Mollerussa afronta tensions i mancances en el primer govern en minoria de Solsona Oriol Almacellas Verdés
-
-
-
Calor de juliol a finals de maig: temperatures fins a 37 graus i rècords a Ponent i l'Ebre Arnau Urgell i Vidal
Publicat el 04 de gener de 2018 a les 11:46
Actualitzat el 04 de gener de 2018 a les 11:49
Et pot interessar
-
Societat Alerta màxima per temps violent a l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà
-
Societat El Col·legi de Periodistes s’incorpora al Premi Turístic Pica d’Estats
-
Societat Jorge Delgado, el jove mort en un accident laboral, serà recordat amb un mural a Lleida
-
Societat Balaguer declara festiu local el 13 de juliol per revitalitzar la Transsegre
-
Societat La Paeria impulsa un edifici de lloguer per a joves al Centre Històric
-
Societat La Vall d’Aran reforma la normativa per ordenar les construccions en sòl rústic