Com a jugador va ser traspassat al Real Madrid per 150.000 de les antigues pessetes, en aquesta experiència va coincidir amb jugadors com Di Stefano. Va jugar en equips com el Celta de Vigo i el Saragossa en els seus 10 anys a Primera Divisió, fins que arriba al Llevant per jugar dos anys a segona. Finalment, la temporada 62-63 torna al club del seu cor, el Lleida.

Antoni Gausí amb l'equipació del Lleida Foto: Dani Badia
Posteriorment, va esdevenir promotor i constructor immobiliari, però sense deixar de banda la seva gran passió i la temporada 67-68 torna al Lleida com a directiu. Per tancar el cercle, va acabar convertint-se en president del club en dues etapes, la primera del 1982 al 1986 i en una segona etapa, de la mà de Tatxo Benet, del 1998 al 2002.
Amb Antoni Gausí a la presidència la UE Lleida va tenir seccions de voleibol i bàsquet al fer-se càrrec dels equips de la desapareguda A.D. Antorcha. Pel bàsquet hi va passar Manel Bosch i entrenava @JordiSouto, i al volei Rubín de Celis i dirigit per Pepito Esteve. pic.twitter.com/U74tNMdE29
— Ferran Montardit 🎗 (@FerranMontardit) May 7, 2021
Els @amicsdellleida lamentem la mort d'una de les figures emblemàtiques més rellevants de la història del Lleida: Antoni Gausí Subias, als 92 anys. Exfutbolista i expresident del club blau, va col•laborar amb la revista Lo Lleida de la mà del @danicatradio.
— Amics del Lleida (@amicsdellleida) May 6, 2021
Sempre en el record! pic.twitter.com/Mh6afQKkQY
Ens hem llevat amb la notícia del traspàs del Sr. Antoni Gausí Subias als 92 anys.
— Lleida Esportiu (@Lleida_Esportiu) May 7, 2021
Ex futbolista i ex president de la #UELleida i fidel seguidor i soci del #LleidaEsportiu, deixa la seva empremta en la història de l’entitat.
Tot l’escalf per la família en aquests moments
DEP pic.twitter.com/JxAw7ldTlW