Panellets n'hi han de moltes classes, els que més acostumen a agradar són els els panellets de pinyons (aquí) però també és cert que són els més cars. Els d'ametlla a mi m'agraden força, deu ser perquè tenim uns ametllers i quan la matèria prima és de casa....
Ingredients per a uns 25 panellets:
250 gr d'ametlla crua en pols
125 gr. de sucre
80 gr. de moniato rostit
1 rovell d'ou
Ratlladura de llimona
Ametlla en granet
Feu la massa manualment barrejant l'ametlla crua, el moniato aixafat amb una forquilla, el sucre, el rovell i la ratlladura de llimona.
Formeu una bola, emboliqueu-la en film i guardeu 24 hores a la nevera.
Feu els panellets , per això traieu la massa de la nevera i formeu boletes petites que arrebossareu amb l'ametlla de granet i premereu bé perquè quedin subjectes a la massa.
Poseu a sobre d'una safata de forn, folrada amb paper d'enfornar, i els coieu al forn preescalfat a 180 º durant uns 7-8 minuts.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
«La segregació del Bisbat de Lleida va ser la guspira que va encendre el litigi de Sixena» Àlvar Llobet i Sotelo
-
Mollerussa afronta tensions i mancances en el primer govern en minoria de Solsona Oriol Almacellas Verdés
-
-
-
Calor de juliol a finals de maig: temperatures fins a 37 graus i rècords a Ponent i l'Ebre Arnau Urgell i Vidal
Publicat el 31 d’octubre de 2017 a les 09:00
Actualitzat el 31 d’octubre de 2017 a les 09:32
Et pot interessar
-
Societat Alerta màxima per temps violent a l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà
-
Societat El Col·legi de Periodistes s’incorpora al Premi Turístic Pica d’Estats
-
Societat Jorge Delgado, el jove mort en un accident laboral, serà recordat amb un mural a Lleida
-
Societat Balaguer declara festiu local el 13 de juliol per revitalitzar la Transsegre
-
Societat La Paeria impulsa un edifici de lloguer per a joves al Centre Històric
-
Societat La Vall d’Aran reforma la normativa per ordenar les construccions en sòl rústic