Premi per una alumna de l'Escola Joviat dels Pirineus

Publicat el 08 de febrer de 2008 a les 12:50

El concurs es va celebrar el passat dia 24 de gener a Sant Pol de Mar i Gemma Calvet va guanyar en destressa i habilitat.

Els altres alumnes participants van ser la Pamela Tàrrega i el Cristian Nova del tercer curs de serveis de l'Escola d'Hoteleria de Manresa i el Josep Balagué, de segon curs de cuina de l'Escola d'Hoteleria dels Pirineus.

El còctel que va preparar la Gemma Calvet va ser ÀNGEL EYES, format per:

- 1/4 de suc de pinya (marca Granini).

- 1/4 de Blue Tropic.

- Unes gotes d'Amaretto Disaronno.

- Decoració: kumquats (taronges xines) i unes serpentines de llimona.

Els alumnes van estar acompanyats dels professors de servei Sandra Jo de Manresa i Francesc Moreno de la Seu d'Urgell.

 

 

La jove Gemma Calvet. La jove Gemma Calvet.