En aquest sentit, el president de la Diputació ha fet referència a la implicació de l’Ajuntament i de tot el municipi d’El Pont de Suert per consolidar la Fira, i ha explicat que esdeveniments com aquest ajuden a preservar l’estructura de municipis del nostre territori.
Reñé també ha assenyalat el potencial turístic de l’Alta Ribagorça, i en aquest sentit, ha destacat l’impacte del turisme de neu, del que ha dit que és “imprescindible per a la comarca”, en referència a la continuïtat de l’estació de Boí Taüll.
Després del pregó per part de la cap d’Exposicions, Educació i Projectes del Museu Nacional i de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, Carme Prats, les autoritats han visitat la fira i han fet una degustació de girella.
Per acabar, el president ha visitat l’exposició “Eines antigues del camp” al Local de la Cofradia d’ El Pont de Suert juntament amb l’alcalde del municipi, Albert Alins.
En la seva visita, Reñé ha estat acompanyat pel diputat Xavier Pont, i pel cap de Relacions amb el Món Local, Joan Eroles.
Reñé destaca a El Pont de Suert el potencial de les fires com a element turístic
El president de la Diputació, Joan Reñé, ha participat aquest diumenge en la inauguració de la Fira de la Girella d’El Pont de Suert, que ha tingut lloc al pavelló municipal. Reñé ha destacat la importància de les fires al nostre territori, assegurant que “suposen una aposta per part de la gent de cada municipi d’oferir el que som i el que fem”, com és el cas de la Fira de la Girella.
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’octubre de 2012 a les 06:19
Et pot interessar
-
Societat L'Orfeó Lleidatà engega un projecte per apropar la música a les aules
-
Societat Lleida estrena un web per donar més vida al català i reforçar-ne l’ús social
-
Societat MatHolding adquireix l’empresa de Mollerussa Altinco, fabricant de biosolucions per a la sanitat vegetal
-
Societat Castelló de Farfanya reobre l’escola de Santa Maria després d’una reforma integral
-
Societat Les restes del soldat republicà Julio Lizana tornen a casa vuit dècades després a Claravalls
-
Societat Menjar fora, un maldecap per al col·lectiu celíac de Ponent