Amb 20 minuts, més o menys, tenim un plat que acompanyat amb una amanida ens pot solucionar un àpat.
Ingredients per a 3 persones:
200 gr. de tallarines Udon
1 c / s de mantega
2 rovells d'ou
150-200cc. de llet evaporada
3 c / s de formatge parmesà ratllat
50 gr. d'ametlles filetejades torrades.
Sal, pebre negre
En una cassola poseu aigua a bullir, afegiu sal i la pasta.
Seguiu les instruccions del fabricant pel que fa al temps de cocció.
Coleu i guardeu una mica de l'aigua de cocció.
En aquesta mateixa cassola poseu novament la pasta, la mantega, el formatge ratllat i barregeu bé.
Ajunteu els rovells amb la llet evaporada i aboqueu a la cassola. Remeneu fins que s'integri tot.
Afegiu una mica de pebre negre i incorporeu les ametlles laminades.
c/s = cullerada sopera
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
-
«La segregació del Bisbat de Lleida va ser la guspira que va encendre el litigi de Sixena» Àlvar Llobet i Sotelo
-
Mollerussa afronta tensions i mancances en el primer govern en minoria de Solsona Oriol Almacellas Verdés
-
-
-
Calor de juliol a finals de maig: temperatures fins a 37 graus i rècords a Ponent i l'Ebre Arnau Urgell i Vidal
Publicat el 08 de juliol de 2017 a les 22:00
Et pot interessar
-
Societat Alerta màxima per temps violent a l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà
-
Societat El Col·legi de Periodistes s’incorpora al Premi Turístic Pica d’Estats
-
Societat Jorge Delgado, el jove mort en un accident laboral, serà recordat amb un mural a Lleida
-
Societat Balaguer declara festiu local el 13 de juliol per revitalitzar la Transsegre
-
Societat La Paeria impulsa un edifici de lloguer per a joves al Centre Històric
-
Societat La Vall d’Aran reforma la normativa per ordenar les construccions en sòl rústic