Quatre-cents joves i no tan joves han participat aquest dissabte en el Macroescape que ha proposat l'Estiu Jove de Manresa en mans de l'empresa Cocolisto. La plaça Major s'ha omplert d'enigmes per descobrir perquè els carrers es diuen com es diuen, i com és que les noves generacions pateixen d'amnèsia en aquest aspecte.
El guió, aquest. L'àvia Pepita, una historiadora manresana jubilada, està preocupada perquè veu que ningú recorda el motiu pel qual els carrers es diuen com es diuen. Disposada a posar remei a aquesta situació d'amnèsia col·lectiva, i amb la voluntat d'evitar que la memòria històrica de la ciutat que l'ha vist créixer caigui en l'oblit, decideix demanar ajuda als joves manresans. La seva única esperança seran els joves, que tenenn seixanta minuts per aconseguir esbrinar per què el passat de la ciutat s'està perdent.
Aquest gran escape room, inclòs en els actes de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Manresa, ha posat a prova l'enginy dels joves, en equips de 3 a 5 persones, a l'hora de resoldre enigmes.
Els participants han resolt els misteris en cadascun dels sis espais de joc independents, amb o sense l'ajuda dels serenos, que han consistit en curiositats i història de la ciutat.
El Macroescape de la plaça Major aplega quatre-cents participants
Els joves han hagut de resoldre misteris en un circuit que ha omplert d'activitat la plaça
Ara a portada
Publicat el 17 de juny de 2018 a les 08:39
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Santpedor obre la convocatòria per participar en el 13è Concurs de Música Jove
-
Cultura i Mitjans Les Caramelles de Súria, guardonades en els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral
-
Cultura i Mitjans Manresa completa un dels Sant Jordi més lluïts dels darrers anys
-
Cultura i Mitjans L'escola Joncadella de Sant Joan de Vilatorrada guanya un Premi Pilarín Bayés de contes