Ignasi Sala i Gemmà Solà, en representació de Fogons del Bages, han seleccionat unes receptes pensades per a que el Tomàquet de la Comarca en sigui el protagonista. Les van presentar en el showkooking organitzat per We Love Cooking i www.mengembages.coop en els actes de celebració de la primera Festa del Tomàquet del Bages, organitzada per l'Ajuntament de Manresa, mengemBages, Proper, tomating.com i amb el suport del Rebost del Bages, Diputació de Barcelona i la Xarxa Productes de la Terra.
Durant tot l'agost diferents restaurants del Bages se sumen a la festa posant el tomàquet bagenc com a protagonista de la seva carta. NacióManresa us mostrarà una recepta de tomàquet cada dilluns i cada dijous d'aquest mes. Que aprofiti!
Carpaccio de bacallà amb tomàquet
Ingredients
- Llom de bacallà
- Tomàquet
- Pinyons
- Olives arbequines
- Olives negres
- Escarola
- Vinagreta
Preparació
1- Traiem la pell del llom de bacallà i l'emboliquem amb plàstic film fent un rulo i el deixem al congelador.
2- Una estona abans d'emplatar el traiem del congelador i el tallem amb una màquina de tallar embotits o mandolina, i el disposem al plat.
3- Per decorar hi posem les llavors del tomàquet, els pinyons, trosset d'oliva i ho acabem amb la vinagreta.
RECEPTA Carpaccio de bacallà amb tomàquet
Ara a portada
Publicat el 31 de juliol de 2017 a les 18:30
Actualitzat el 31 de juliol de 2017 a les 18:41
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Punt final a tres dies de Santpedor en Flor
-
Cultura i Mitjans La Diputació dedica un vídeo al Fons Fotografia Juncadella de Súria
-
Cultura i Mitjans L'Escola de Música del Conservatori obrirà la preinscripció per al nou alumnat el 12 de maig
-
Cultura i Mitjans Els Premis Lacetània 2025 incorporen la novetat de la Beca de Recerca Museu del Barroc