Sant Vicenç celebrarà Carnestoltes amb una rua dissabte que acabarà amb una festa a Cal Soler

La sortida serà a les 5 de la tarda des del carrer Pirineu i el DJ Rutxo posarà música al sopar i festa a Cal Soler

Vista parcial del Cartell de Carnestoltes de Sant Vicenç de Castellet
Vista parcial del Cartell de Carnestoltes de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
18 de febrer del 2020
Actualitzat a les 11:50h
La festa de Carnestoltes arriba a Sant Vicenç de Castellet aquest proper dissabte 22 de febrer. La tradicional rua de comparses tindrà continuïtat aquest any fins al vespre amb un recorregut que acabarà amb una festa a la sala de Cal Soler. El DJ Rutxo posarà la música al sopar a partir de les 9 de la nit.

El recorregut

La rua de Carnestoltes sortirà del carrer Pirineu a les 5 de la tarda i continuarà pels carrers Eduardo Peña, Avinguda Secretari Canal, carrers Gran, Carme Baldelló i Sant Joan fins arribar a la plaça Clavé. En aquest punt hi haurà animació, es rebrà el Rei Carnestoltes i es farà l'entrega de premis de les categories infantil, individual, grup/comparsa i carrossa. El jurat valorarà la composició del vestuari, la coreografia i la gresca durant tot el recorregut. Des de la plaça Clavé la rua continuarà fins a Cal Soler.

Tiquets per al sopar

Els tiquets per al sopar (entrepà de botifarra i cervesa o refresc) tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir als establiments El Celler, Jordi Largo i Clavé Serveis.

Els actes continuaran dimecres amb la Vetlla del Rei Carnestoltes a la plaça de l'Ajuntament, la processó i cremada i la sardinada a la plaça Onze de Setembre.

La festa de Carnestoltes és organitzada des de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i el col·lectiu Activa't de Festa.