Un mal segon temps condemna el Terra Endins CB Vilatorrada davant l'IPSI (63-74)

Els de Sant Joan han tingut un prometedor inici de partit que s'ha anat diluint amb el pas dels minuts

Guillem Andreu ha completat un bon partit que no s'ha reflectit en l'interès del CB Vilatorrada | Hasmukh Kerai
19 de març del 2023
Actualitzat a la 1:48h
El Terra Endins CB Vilatorrada ha acabat perdent clarament contra l'IPSI a Sant Joan, 63-74, després d'un excel·lent inici de partit que no s'ha confirmat a mesura que passaven els minuts. Amb aquesta derrota, els santjoanencs es mantenen a la desena posició de la taula, però encara amb cert marge respecte de les posicions de perill.

El CB Vilatorrada ha tingut un inici de partit molt prometedor que l'ha permès posar-se a vuit punts, 25-17, al final del primer quart. A partir del segon període, els del Bages han començat a notar que els barcelonins se'ls acostaven, extrem que s'ha confirmat a última hora per anar als vestidors amb empat en el marcador, 35-35.

A la tornada, els visitants s'han escapat de sortida amb un parcial de 2-12, que ha establert un avantatge que s'ha anat mantenint durant la resta de quart, fins al 47-58 final, i que en els darrers deu minuts els visitants han gestionat per finalitzar el partit 63-74.

Guillem Andreu i Juan Ayala, amb 17 punts cadascú, han anotat més punts que la resta de l'equip. El Terra Endins CB Vilatorrada jugarà el proper partit a la pista del Vedruna Gràcia, dissabte a 1/4 de 7 de la tarda.