Per exemple, un d'ells va explicar que en un primer moment una doctora d'un centre mèdic de Sant Andreu de la Barca no el va voler atendre i que va haver d'intervenir el director perquè ho fes. Padrós ha assegurat en un fil a Twitter que "l'afectat tindria el dret i com a funcionari el deure de denunciar-ho al col·legi de metges". "Després d'un any, això no s'ha produït, pel que puc afirmar i d'acord amb els metges afectats que aquesta acusació és falsa", ha dit.
Padrós ha lamentat que els agents acusin metges de "falta d'ètica i professionalitat i fins tot de negar-los l'assistència mèdica" i ha remarcat que "tots els facultatius deuen lleialtat als seus pacients i la salut d'aquests està per sobre de qualsevol condició, ideologia, professió o raça". De fet, ha afegit que "si s'hagués vulnerat aquest precepte bàsic suposaria un fet molt greu contrari a l'exercici del codi deontològic i la bona praxi".
A més, ha anunciat que, davant de la "gravetat" de les afirmacions, proposarà a la Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona que doni l'empara "amb totes les conseqüències als metges i metgesses que poguessin veure afectada la seva professionalitat i honorabilitat".
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TO5U-cFtZv0[/youtube]
Aquí podeu veure el fil de tuits de Padrós:
Sobre las declaraciones de algunos miembros de los cuerpos de seguridad del Estado en el juicio del 1-O en los que se acusa de falta de ética y profesionalidad e incluso de negarles asistencia médica por parte de los médicos que los atendieron, quiero manifestar lo siguiente:
— Jaume Padrós