El Moviment d'Esquerres (MES), escindit del PSC, s'ha adherit a la plataforma Manresa pel Sí i també a d'altres plataformes de les diverses poblacions de la comarca que treballen pel vot afirmatiu en el Referèndum del dia 1 d'octubre, sota el lema Socialistes pel Sí.
El Moviment d'Esquerres (MES), que es va constituir a partir de la fusió dels exsocialistes Nova Esquerra Catalana i Moviment Catalunya, compta entre els seus afiliats amb tres històrics exmilitants bagencs del PSC en el seu consell polític. Són l'actual alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer, l'exalcalde de Sant Joan Ezequiel Martínez, i Joaquim Collado, que havia estat regidor a l'Ajuntament de Manresa sota el mandat de Jordi Valls.
Manresa pel Sí és integrada a hores d'ara, doncs, per l'ANC, el Cercle Català de Negocis, la CUP, Demòcrates, ERC, Esquerres per la Independència, Fundació Independència i Progrés, Moviment d'Esquerres, Òmnium Bages-Moianès, PDECAT, Solidaritat i Súmate. A Manresa, la plataforma té obert el local de l'antic quiosc Cirera, a la Muralla de Sant Domènec, núm. 1, on es poden recollir domassos de la campanya, material informatiu de tot tipus, argumentaris i l'agenda d'actes que es vagi programant. L'horari d'obertura és de sis a vuit del vespre, cada dia, i els dissabtes i diumenges també d'onze a una del migdia.
Moviment d'Esquerres - Socialistes pel Sí s'adhereix a la plataforma Manresa pel Sí
Compten en les seves files amb l'actual alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer, l'exalcalde de Sant Joan Ezequiel Martínez, i Joaquim Collado, regidor de Manresa en l'època de Jordi Valls
Ara a portada
Publicat el 16 de setembre de 2017 a les 21:37
Et pot interessar
-
Política Aliança Catalana denuncia als Mossos l'assenyalament públic que va patir la diada de Sant Jordi
-
Política Dissabte començarà el període de votacions del pressupost participatiu de Sant Fruitós
-
Política «Manresa serà la tomba del feixisme» davant la parada de Sant Jordi d'Aliança Catalana
-
Política L'Ajuntament de Navàs aprova el pressupost més elevat de la seva història