Ferida greu una dona de 74 anys en un atropellament a Manresa

Va ser embestida per una furgoneta a la cruïlla entre carretera de Cardona i carrer del Bruc

Vehicles policial i ambulància, amb la furgoneta implicada i la víctima al centre
Vehicles policial i ambulància, amb la furgoneta implicada i la víctima al centre | Pere Fontanals
26 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:19h
Una dona de 74 anys veïna de Manresa va resultar ferida greu aquest dimecres al migdia després de ser atropellada per una furgoneta a la cruïlla entre carretera de Cardona i carrer del Bruc de la capital del Bages.

El sinistre va tenir lloc poc abans de 3/4 d'1 del migdia quan el conductor del vehicle es va incorporar a la carretera de Cardona en direcció sortida de la ciutat pujant des del carrer del Bruc i va embestir la dona que creuava el pas de vianant amb el seu semàfor en verd.

Fins al lloc del sinistre es van desplaçar dues patrulles de la Policia Local de Manresa, que van marcar la zona amb cons per regular el trànsit de vehicles mentre la víctima era atesa a terra, i dues ambulàncies, una de les quals del SEM, que va la traslladar fins a l'hospital Sant Joan de Déu després de les primeres atencions sanitàries in situ.

El conductor de la furgoneta, un home de 40 anys veí de Sant Quirze del Vallès, va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia que li van fer passar els agents de la Policia.