L'Escola Montserrat de Sant Vicenç agraeix a 9 empreses i institucions el seu compromís amb el centre

Ho va fer en el marc de la primera edició dels Premis Vincles, uns guardons que pretenen posar en valor l'esforç i la dedicació d'aquells ens que es presten a acollir alumnes de l'escola per a fer-hi pràctiques

Foto de família de les premiades i participants en la primera edició dels Premis Vincles
Foto de família de les premiades i participants en la primera edició dels Premis Vincles | Escola Montserrat
Aina Font Torra
21 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:49h
Nou empreses, institucions i entitats del Bages van ser guardonades dijous al vespre en el marc de la primera edició dels Premis Vincles, uns guardons impulsats per l'Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet que pretenen posar en valor l'esforç i la dedicació de tots aquells ens que es presten a acollir alumnes del centre perquè hi puguin fer pràctiques.

L'acte de reconeixement -que va aplegar prop de setanta assistents i es va celebrar a l'Oller del Mas- va comptar amb una taula rodona sobre la responsabilitat social corporativa. Sota el títol Decisions sostenibles i organitzada pels alumnes de 2n de Màrqueting i publicitat, va tenir com a ponents representants de l'Oller del Mas, de Camàlics, de Grup Aquacenter i de Killing Weekend. L'encarregat de moderar el debat va ser Antoni Tachó. 

Dani Mauriz Vidal, director de l'Escola Montserrat, va remarcar, durant la jornada, que des de l'any 1995, empreses i entitats del territori han acollit alumnes de l'escola en pràctiques o per fer-hi l'estada d'FP Dual, i va assegurar que "aquesta col·laboració amb el món empresarial ha estat clau per poder garantir una formació de qualitat per als nostres alumnes i adaptada a les necessitats reals del mercat".

Els ens que van rebre el guardó de reconeixement van ser l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, la Fundació Althaia, La Grana Ecològica, la Gestoria Babià, la Fundació Ampans, Mutuacat, Inllobsa i UManresa. La intenció del centre santvicentí és celebrar els Premis Vincles cada any.