L'església de Navarcles queda petita per acomiadar la parella que va ser atropellada dissabte

Aquest dimecres al migdia s'ha celebrat el funeral en memòria de Fina Moyano i Domènec Seubas

Funeral per Fina Moyano i Domènec Seubas a l'església de Navarcles
Funeral per Fina Moyano i Domènec Seubas a l'església de Navarcles | Pere Fontanals
01 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:53h
L'església parroquial Santa Maria de Navarcles ha quedat petita aquest dimecres al migdia per encabir tots els veïns que han volgut assistir al funeral de comiat de la parella formada per Fina Moyano i Domènec Seubas, que van morir dissabte passat després de ser atropellats per un turisme al carrer del Tèxtil de la població bagenca.

Encara amb moltes mostres de dolor i estupefacció, el temple s'ha omplert de veïns que han volgut donar el seu pèssam a la família i els han volgut acompanyar durant la cerimònia de comiat. El rector de la parròquia, Marcel Nsanzineza, ha oficiat una cerimònia que ha començat amb els acords i la lletra de La vall del riu Vermell.

Fina Moyano i Domènec Seubas, de 77 i 72 anys, van morir dissabte passat al migdia després que el conductor d'un turisme, un navarclí de 20 anys, perdés el control del vehicle i els atropellés fatalment. El jove, que va resultar ferit menys greu, va ser traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i un cop allà, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra per dos delictes d'homicidi imprudent. Dilluns, un centenar llarg de persones es van concentrar a la plaça de l'Ajuntament de Navarcles en suport als familiars de les víctimes.

Després de declarar en el jutjat en funcions de guàrdia, i tenint en compte que havia donat negatiu en les proves d'alcohol i drogues, el magistrat va retirar-li el carnet de conduir i el va deixar en llibertat a l'espera de judici amb l'obligació de passar pels Jutjat de Manresa un cop al mes.