Llibertat amb càrrecs després de robar en dos supermercats de Manresa a punta de ganivet

Els atracaments van tenir lloc al Caprabo del carrer Pompeu Fabra i al Consum del carrer Saclosa els dies 7 i 9 de gener

Consum del carrer Saclosa de Manresa, on va tenir lloc el segon atracament
Consum del carrer Saclosa de Manresa, on va tenir lloc el segon atracament | GSV
02 de febrer del 2023
Actualitzat a les 18:55h
El titular del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa ha decretat aquest dimecres la llibertat amb càrrecs d'un home de 27 anys que va ser detingut per agents dels Mossos d'Esquadra el passat dimarts acusat de dos robatoris amb intimidació en supermercats de Manresa a principis d'any.

El passat 7 de gener pels volts de les 2 del migdia, tal i com va informar NacióManresa, un home va entrar al Caprabo del carrer Pompeu Fabra, va intimidar amb un ganivet la caixera i es va endur els diners de la caixa enregistradora.

Dos dies després, el 9 de gener, pels volts de les 8 del vespre en un supermercat Consum del carrer Saclosa un home va entrar, va intimidar amb un ganivet al responsable de la caixa i va sostreure'n els diners.

Els Mossos van obrir una investigació i van esbrinar que l'autor dels dos robatoris amb intimidació era la mateixa persona. Després de completar la investigació, el passat 31 de gener, agents van detenir el presumpte autor a Manresa.

Aquest dimecres, el detingut ha passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa que n'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.