La patata del bufet, nou producte comercialitzat amb la marca Catalunyam!

Publicat el 12 de desembre de 2008 a les 17:18

El seu conreu està molt arrelat a aquesta zona i al seu clima, dos factors claus que incideixen en la seva qualitat. La seva alta qualitat, el seu reconegut sabor i la seva adaptació a l’elaboració de diferents plats culinaris fan de la patata del bufet un aliment especialment preuat pels restauradors. És una patata menys productiva que d’altres varietats, tardana, que no es cull fins a finals de setembre.
 
Sota la marca Catalunyam! també es comercialitzen de forma continuada des del passat mes de juny altres productes com fruita dolça, cítrics, hortalisses i fruita seca (nous) a més de quaranta punts de venda de Barcelona i l’Àrea Metropolitana.
 
Darrera del distintiu Catalunyam! opera un model de comercialització que promou la venda de productes agraris de qualitat i proximitat, produïts i elaborats a Catalunya, a través dels canals comercials tradicionals. Aquesta cadena de distribució assegura un producte de qualitat, sostenible i a un preu just, al productor i al consumidor.