Nandu Jubany, el passat dimarts a l'Escola d'Hostaleria d'Osona
En el marc de col•laboració entre l´Escola d´Hostaleria d´Osona i Osona Cuina, el passat dimarts va tenir lloc una conferència a càrrec de Nandu Jubany adreçada als alumnes de l´escola.
Jubany va fer una introducció general al negoci de l’hostaleria a partir de la seva pròpia experiència. Igualment, Xavier Orte de Mas d´Osor va explicar el funcionament dels càterings: producció, comercialització i atenció als clients.
La propera conferència serà el dimarts 18 de maig: “Cuinem amb Osona Cuina”. Obert a tots els públics.
D’altra banda, els professors de l’Escola d’Hostaleria d’Osona van participar en el programa “Divendres” de TV3 que es va emetre des de la Vall d’Aran el dimarts dia 6 d’abril. La col•laboració consistia en l’elaboració d’un plat en què els ingredients principals eren el caviar i l’esturió: “Tàrtar d’esturió, cítrics i caviar”.
No és la primera vegada que l’Escola realitza alguna activitat amb l’empresa “Caviar Nacarii”. Durant el passat mes d’octubre en el restaurant pedagògic del centre va oferir un menú amb aquests dos ingredients. Cal esmentar, també, que en la darrera edició d’Alimentària els professors de l’Escola van participar en un “Show cooking” per mostrar les possibilitats d’aquest peix.