Uns anys després d'adquirir la finca, el 2016, van plantar les primeres vinyes en terrasses, a uns 900 metres d'altitud, i van construir el celler. Cinc hectàrees d'ull de llebre, macabeu i una mica de riesling i pinot noir. L'objectiu era fer 30.000 ampolles i vendre-les per la zona i també als Estats Units.
Després d'una inversió total xifrada en més de 14 milions d'euros, el celler acaba de treure al mercat quatre vins: dos negres i dos blancs que sumen un total d'unes 15.000 ampolles. La gamma de negres es compon d'un criança i un reserva, fets amb ull de llebre, i amb criances en bótes de roure francès -12 i 20 mesos respectivament-.

Pel que fa als blancs, el Clarella Blanc Reserva 2019 és un cupatges de riesling i macabeu al 50% i 4 mesos de criança en roure francès i el Clarella Blanc Fresc, del 2020, un 100% macabeu que fermenta en dipòsits d'acer inoxidable.
Les etiquetes dels vins de Clarella representen la forma d'un segell en homenatge als que es van imprimir i es van utilitzar com a moneda de curs legal per recaptar fons per a la causa Carlista, entre els anys 1833 i 1876.
[h3] El segon projecte vinícola a Osona [/h3]
No podem parlar del primer celler en comercialitzar vi a Osona, ja que Enric Riera, cap a finals dels anys 80, va plantar dues hectàrees a la masia Vila-Rasa de Taradell i ara ja s'hi produeixen uns milers d'ampolles. Amb Mas Clarella, Osona compta amb 2 cellers que comercialitzen vins, encara sense poder estar emparats sota cap denominació d'origen.

Les vinyes de Mas Clarella.
Brad Call vaticina que "en uns anys arribaran més projectes a la zona ja que el canvi climàtic provoca que cada vegada més cellers busquin plantar en zones de més altitud, i aquí la vinya s'adapta perfectament".
Call és propietari de més de 300 botigues als Estats Units. En l'actualitat assisteix al desplegament nacional del 5G amb una de les seves empreses i com a fundador d'Innovative Vaccine Technologies treballa en la recerca de vacunes contra diverses malalties com el càncer de mama.