Les setrilleres als restaurants ja són cosa del passat. Aquest dissabte, coincidint amb l'inici del mes de març, tots els restaurants ja hauran de servir l'oli envasat a les taules. La mesura va entrar en vigor oficialment el passat 1 de gener però els establiments tenien un marge fins al 28 de febrer per tal d'esgotar les resistències.
La mesura no agrada als restaurants que, tot i que l'acataran, denuncien que els suposarà un increment de costos d'entre el 30 i el 40%, a causa dels envasos. La decisió respon a una norma estatal que transposa una directiva europea.
ARA A PORTADA
Publicat el 01 de març de 2014 a les 09:52
Et pot interessar
-
Política El Suprem rebutja retransmetre en directe de la declaració de Santos Cerdán
-
Política Puigdemont afirma que l'amnistia és una conquesta perquè reverteix part de la repressió però avisa que és insuficient
-
Política ERC, Comuns i CUP demanen bloquejar un vaixell amb material per a armes israelianes
-
Política Collboni, sobre l'ampliació de l'aeroport: «Nosaltres mengem de ser una ciutat internacional»
-
Política Fre a l'arribada de les pistoles Taser a Barcelona: el PSC i el PP es queden sols
-
Política El Govern relega el Premi Guillem Agulló