Albert Rivera «punxa» al Pont Aeri

Moltes de les grans empreses del “lobby” no van anar a escoltar el líder de Ciutadans | L'acte va tenir lloc al despatx de Luis Conde, a tocar de la Pedrera

29 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:38h
Ahir dimecres, al migdia, el despatx de l’empresari Luis Conde, a la casa Ferrer-Vidal del carrer de Provença de Barcelona, a tocar de la Pedrera, va acollir el líder de Ciutadans, Albert Rivera. Però, segons diverses fonts, finalment l’acte va "punxar" i es van produir nombroses absències d’entre els habituals a les trobades del Pont Aeri. No hi eren representants de la Caixa, Endesa, Repsol, Mútua Madrileña, l’ACS de Florentino Pérez, el Banc Sabadell ni el Banco de Santander.
 
La insistència amb què Luis Conde, i també Enric Lacalle –ara amb responsabilitats a la Fira de Barcelona i exdirigent del PP català- van forçar la invitació a Rivera en el selecte club, que aplega algunes de les firmes de l’Ibex, va irritar bona part dels seus membres. Era un acte no programat amb molta antelació i en vigílies de les eleccions generals, les pressions del PP i el desig de molts empresaris de restar al marge de la batussa electoral van fer que aconsellessin a Conde que ho deixés estar.

Però l’acte que volien Lacalle i Conde es va acabar fent. Amb el resultat que “l’home del moment”, a qui tothom descriu com a molt ben vist en cercles de la gran empresa i de l'Ibex, es va trobar ahir al migdia amb un aforament inusualment reduït.