L'ANC presenta la samarreta per a la Diada de l'11 de setembre

"Via fora!" és la proclama que lluirà a la part davantera de la peça blau marí amb detalls grocs, que incorporarà el dorsal 11 a l'esquena

La samarreta de l'ANC per a la Diada de Catalunya del 2023
La samarreta de l'ANC per a la Diada de Catalunya del 2023 | Ariadna Reche / ACN
Nació
18 de juny del 2023
Actualitzat el 03 de juliol a les 16:49h
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest diumenge la samarreta per a la Diada de Catalunya de l'11 de setembre: una peça blau marí i amb detalls daurats en al·lusió a la Unió Europea. A més, lluirà la proclama "Via fora!" a la part del davant i el dorsal 11 i la paraula "independència", a la del darrere. L'ha presentat la presidenta Dolors Feliu, en un acte a Girona en què també ha anunciat l'activació de lallista cívica.
 

La part del darrere de la samarreta de l'ANC per a la Diada de Catalunya del 2023 Foto: Ariadna Reche / ACN


Es tracta d'una candidatura per a les pròximes eleccions del Parlament de Catalunya, amb l'únic objectiu d'assolir la independència. "No és per fer autonomisme, aquest seria el fracàs de la llista", ha dit la vicepresidenta de l'Assemblea, Núria Marín. Si bé, tot i els dos grans anuncis, l'actualitat municipal barcelonina no ha passat desapercebuda.

Durant l'acte de presentació del full de ruta celebrat a l'Auditori de la ciutat, Feliu ha fet referència al pacte entre el PSC i PP amb el suport dels comuns per investir Jaume Collboni alcalde de Barcelona. Segons Feliu, ha evidenciat "la unitat ferma de l'unionisme, que abasta tots els colors, per anar contra l'independentisme".