Dos detinguts per un cultiu de gairebé 500 plantes de marihuana en un comerç de Sabadell

Tenien el local llogat a una tercera persona

L'espai que ocupava amb el cultiu de marihuana
L'espai que ocupava amb el cultiu de marihuana | Policia espanyola
A.H.
08 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:11h
La Policia espanyola ha detingut dues persones, de 25 i 39 anys, com a suposats responsables d'un cultiu de marihuana, amb 494 plantes, establert en un comerç de Sabadell. La plantació superava els 140 quilograms, ja que a l'espai es duia a terme la producció i la distribució d'aquesta droga.

Els investigadors es van posar darrere la pista a final d'octubre, quan van rebre diverses "informacions anònimes", ha explicat el cos, que en aquest espai s'estiguessin duent a terme "activitats relacionades amb el tràfic de substàncies il·lícites". Quan van fer l'escorcoll del local van trobar, a més de les plantes, aparells d'aire condicionat, focus, ventiladors i altres estris per incrementar el cultiu.

També van constatar que, segons la companyia elèctrica, hi havia la llum "enganxada il·legalment" i això, tal com ha recordat la Policia, que suposa "un perill potencial", no només pels talls del servei per les sobrecàrregues de la xarxa, "sinó per l'elevat risc d'incendi” que afecti a d'altres habitatges o la vegetació. Els dos detinguts tenien l'espai llogat a una tercera persona.