Dues escoles de Sant Cugat es manifestaran pel moviment #RevoltaEscolar

Tindrà lloc aquest divendres 26 de febrer en un moviment que ja compta amb més de 60 escoles adherides entre Barcelona, Badalona, Sabadell i Sant Cugat

Els infants de l'escola Joan Maragall preparen els cartells per la protesta de divendres 26 de febrer
Els infants de l'escola Joan Maragall preparen els cartells per la protesta de divendres 26 de febrer | Cedida per l'AFA Joan Maragall
Redacció
24 de febrer del 2021
Actualitzat a les 15:45h
Els col·legis Joan Maragall i Collserola de Sant Cugat s'adhereixen al moviment #RevoltaEscolar aquest divendres 26 de febrer per reivindicar entorns escolars més segurs i menys contaminats. Ambdues escoles es manifestaran a les portes dels centres, amb la tallada del Passeig Sant Magí i el carrer Abat Escarré respectivament a les 16.15 h.

Aquesta acció s'ha dut a terme gràcies a l'esforç de les AFES de l'escola Joan Maragall, la primera en declarar l'Emergència Climàtica al municipi, i Collserola, juntament amb el suport d'alguns col·lectius locals, com Fridays For Future, Som Mobilitat Sostenible o l'Assemblea de la Bici, entre d'altres. 

El moviment arriba per primer cop a Sant Cugat des que es va iniciar el passat mes de desembre a Barcelona. Actualment, aquest ja compta amb més de 63 escoles adherides i 52 talls de carrers repartits en diferents escoles dels municipis de Barcelona, Badalona, Sabadell i Sant Cugat, que es manifesten cada 15 dies per reclamar més salut als espais i entorns educatius.