El PSC pressiona el govern perquè abandoni l'«ambigüitat» i es posicioni respecte a La Mirada

Els socialistes buscaran forçar la majoria del plenari perquè l'Ajuntament demani l'aixecament de les mesures cautelars

La portaveu i cap de l'oposició, Elena Vila
La portaveu i cap de l'oposició, Elena Vila | La portaveu i cap de l'oposició, Elena Vila
Nació
07 de desembre del 2023
Actualitzat el 19 de desembre a la 13:15h
El PSC presentarà una moció al pròxim ple ordinari de desembre per sol·licitar l'aixecament de la suspensió de l'inici d'obres de La Mirada i començar a construir el futur edifici a l'emplaçament ubicat enmig del bosc de Volpelleres. Un moviment que obligarà l'equip de govern (Junts-ERC) a posicionar-se i abandonar l'"ambigüitat" falcada pel silenci institucional de les últimes setmanes malgrat les darreres novetats judicials

I és que els socialistes buscaran forçar la majoria del plenari -amb el presumpte vot a favor dels socis de govern republicans- perquè l'Ajuntament demani al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 10 de Barcelona l'aixecament de les mesures cautelarsaplicades contra el projecte de trasplantament d'arbrat i arbustos.

"Entenem que l’espai és òptim per desenvolupar el projecte educatiu de l’escola i que Sant Cugat no es pot permetre perdre un espai d’equipaments, pactat quan es va iniciar el barri", sentencien des del PSC recordant que al passat mes de setembre es va consensuar una moció on es demanava la "màxima celeritat en la construcció" de l'edifici definitiu davant de qualsevol possible canvi d'ubicació. Un canvi que, recorden, implicaria unes "elevades conseqüències econòmiques" pel consistori.