El pa més car del món: per què costa més de 10.000 euros?

Una fleca d'un municipi de Màlaga elabora una fogassa no apta per a totes les butxaques

Publicat el 05 de juny de 2021 a les 10:50
El pa és un dels productes més consumits i en els darrers temps ha crescut la demanda de barres de més qualitat i se'n fabriquen versions de tota mena. Ara bé, no n'hi ha cap com la que fabrica una fleca del municipi malagueny d'Algatocín, considerat el pa més car del món i que es presentarà al congrés de gastronomia Madrid Fusión.

Què fa que aquest pa tingui un preu tan desorbitat? La principal raó és que està recobert amb petites quantitats d'or. El propietari de Pan Piña, la fleca que elabora aquest producte, Juan Manuel Moreno, explica que l'or "en petites quantitats és beneficiós per a la salut".

La fogassa, que pesa un quilo, conté també quinoa i tòfona d'importació, i el blat amb què està feta no està modificat geneticament, segons explica el forner, que ha mantingut la collita de blat tal com la conreava el seu avi.

[noticia]220931[/noticia]
[noticia]220927[/noticia]
[noticia]220920[/noticia]