Els vins del Bulli surten a subhasta

Publicat el 10 d’agost de 2012 a les 12:11
L'entrada d'El Bulli de Ferran Adrià a Roses (Alt Empordà)

L'assortiment de 10.000 ampolles de vi del restaurant El Bulli, el que havia estat el millor restaurant del món abans de tancar portes el juliol de l'any passat, sortiran a subhasta a la prestigiosa casa Sotheby's, amb data i preu de sortida encara per confirmar, segons informa el lloc web www.wine-searcher.com.

A les 139 pàgines de la carta de vins de El Bulli hi havia referències de tot el món, amb una presència destacada de vins catalans, i hi havia disponibles ampolles tan preuades com el magnum de L'Ermita 1996, d'Álvaro Palacios, que s'oferia a 1.284 euros l'ampolla o el Romanée-Conti de 1999, a 5.350 euros i el Petrus 2000 a 3.745 euros.

Més informació a Vadevi.cat