Després d'investigar, l'Agència de Salut Pública ha pogut corroborar que tots ells van admetre haver fet algun àpat en aquest restaurant. Febre alta (superant alguns els 39º), vòmits, diarrea i un dolor abdominal en graus diferents. Es van començar a notificar els casos en diferents centres de salut.
L'establiment en qüestió ja va ser responsable d'una primera onada d'intoxicacions el juliol, amb 20 persones i 4 persones ingressades. Ja ha penjat el cartell de tancat, però al·legant problemes de reformes en els pròxims dies.
Restaurant clausurat
Com a mesura cautelar, l’Ajuntament n’ha suspès l’activitat. Els tècnics de Vigilància Epidemiològica estan investigant el brot. Per fer-ho, s’han enquestat les persones afectades i s'han analitzat mostres de femta, per tal de determinar l’origen de la toxiinfecció alimentària. Per ara es disposa dels resultats de 26 mostres, totes positives a Salmonel·la.Tècnics de Protecció de la Salut conjuntament amb tècnics de l’Ajuntament han realitzat diverses inspeccions a l'establiment per revisar les condicions higièniques i de manipulació, a més de recollir mostres d’aliments, que també estan essent analitzades. Per la seva banda, l’Ajuntament de Girona n’ha decretat la suspensió de l’activitat com a mesura cautelar. Aquestes mesures es mantindran fins que es disposi de més informació per tal d’avaluar que les condicions de l’establiment no suposen un risc per a la salut pública.