La «golden milk», una beguda amb propietats antioxidants i antiinflamatòries

Aquesta infusió feta amb cúrcuma i espècies variades aporta grans beneficis per a la salut

Publicat el 07 de maig de 2023 a les 16:10
Prendre un te o una infusió en substitució del cafè és una solució per evitar tanta cafeïna diària. La varietat d'infusions és infinita i es poden fer amb molts ingredients, però un dels seus aspectes més característics és l'aroma

En la majoria de casos, els ingredients principals són les espècies, amb colors vius i sabor intens que donen un toc diferencial a les receptes en general. En el cas de la golden milk, la cúrcuma és la protagonista, ja que li dona el nom a la beguda gràcies al seu color groc.

A més, també porta canella, gingebre o cardamom que, combinats amb llet vegetal, creen una combinació molt saborosa. Però més enllà dels ingredients també cal tenir en compte que aquest preparat aporta grans beneficis per a la salut de qui el pren.

A l'Índia, la cúrcuma s'utilitza amb moltes finalitats medicinals, ja que està demostrat que conté una gran capacitat antiinflamatòria i antioxidant. A més, el seu poder reconfortant en nits fredes d'hivern està més que demostrat.

[plantillavirals]