L'arròs blanc, un producte ric en nutrients i un clàssic de la cuina espanyola, pot tenir conseqüències nocives pel pàncrees, segons un estudi publicat per la revista British Medican Journal (BMJ).
Els riscos de l'arròs blanc es vinculen a la diabetis de tipus 2 perquè pot fer augmentar la taxa de glucosa en sang i insulina, cosa que afecta principalment l'òrgan encarregat de segregar aquesta hormona, que és justament el pàncrees.
Aquest òrgan va perdent la capacitat de produir quantitats suficients d'aquesta substància, indispensable per evitar la hiperglucèmia i altres anomalies.
L'aliment típic de la nostra cuina que pot afectar el pàncrees
Ho revela un estudi publicat per la revista British Medican Journal

- Fer bé un arròs blanc és clau -
- Europa Press
ARA A PORTADA
Publicat el 07 de maig de 2023 a les 09:55
Et pot interessar
-
Societat El temps d'aquest dilluns 25 d'agost: núvols a tot el país i pluges
-
Societat Alerta per una ciberestafa en què simulen que Lidl t'ofereix un premi
-
Societat Mor una dona per les ferides de l'hèlix d'un vaixell a Xàbia
-
Societat El crit de les pregoneres de la Festa Major de Sants contra la inacció política
-
Societat Els usuaris de l'R3 temen de cara al setembre: «No són problemes tècnics, són negligències»
-
Societat Es recuperen les freqüències a les línies R2Sud, R13, R14, R15, R16 i R17