Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran en benefici de la Fundació Oncolliga de Girona el proper 21 de setembre al Mas Marroch de Vilablareix, propietat dels germans Roca. Els artífex del menú seran Quim Casellas (Restaurant Casamar de Llafranc, primer plat), Marc Gascons (Els Tinars de Llagostera, segon plat) i Jordi Roca (Celler de Can Roca de Girona, postres). El menú tindrà un preu de 100 euros i els diners es destinaran íntegrament a la fundació que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars i que aquest any celebra el seu 20è aniversari.
El sopar s'ha batejat amb el nom Sopar de les Consciències i serà el preludi de les terceres jornades 'Girona nova cultura de la salut' que del 23 al 25 de setembre portaran al Barri Vell de Girona diverses activitats per conscienciar la població davant d'aquestes malalties.
Aquest projecte va néixer el 2013 com a plataforma per donar a conèixer les eines i els camins que poden ajudar a gestionar les emocions per gaudir d'una vida més saludable.
Tres xefs amb estrella Michelin cuinaran per recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona
Quim Casellas, Marc Gascons i Jordi Roca són els artífexs del menú | Els beneficis es destinaran íntegrament a l'entitat, que dóna suport als malalts de càncer i als seus familiars
ARA A PORTADA
Publicat el 18 d’agost de 2016 a les 15:11
Et pot interessar
-
Societat Un bar es disculpa per un cas de catalanofòbia: «S'ha de tenir sensibilitat amb la nostra cultura»
-
Societat Noves restes arqueològiques a la Rambla revelen informació de la Barcelona medieval
-
Societat Primera multa d'Andorra a un establiment per la nova llei del català
-
Societat Retards de 40 minuts a l'R2 sud per una incidència entre Sant Vicenç de Calders i Cunit
-
Societat El barri de Barcelona amb els pisos de millor relació qualitat-preu, segons l'OCU
-
Societat El tren de la gestió