El cuiner Jordi Guillem i el seu equip del restaurant Lo Mam de l'hotel Le Meridien Ra de Sant Salvador (El Vendrell) ha guanyat aquest dissabte la copa mundial de xefs de restaurants d’hotel. La competició s’ha disputat a la ciutat de Gaziantep, a Turquia. L'equip de Guillem ha estat superior a la resta de participants. El premi avala l'encert de l'hotel quan va oferir a Guillem la possibilitat d'incorporar la seva cuina a l'establiment.
Guillem lidera una generació de cuiners baixpenedesencs que es va fer popular des de l'esforç comú del projecte Terra i Taula, defensant productes, productors i cuina de proximitat i qualitat. El xef és un dels cuiners més reconeguts de Catalunya, per la seva cuina detallista, contemporània, i a la vegada de proximitat. El cuiner ha viatjat per tot el planeta per conèixer sabors, productes i tècniques de cuina. És especialista en gelats. Els premis rebuts acrediten el seu prestigi.
Un cuiner català guanya la copa mundial de xefs de restaurants d'hotel
Jordi Guillén, de Le Meridien Ra de Sant Salvador i el seu equip guanyen la competició celebrada a Turquia
ARA A PORTADA
-
«El PSC té l'obligació de collar el govern de l'Estat per la delegació de l'IRPF» Bernat Surroca Albet
-
-
Rull demana «celeritat» per resoldre els casos contra quatre diputats per presumptes discursos d'odi Redacció
-
-
Israel crida a «boicotejar» el Mobile World Congress després de les acusacions de Pedro Sánchez Redacció
Publicat el 15 de setembre de 2019 a les 11:33
Et pot interessar
-
Societat La Comissió Europea veu «urgent» posar en marxa una regulació del lloguer de temporada
-
Societat El temps del cap de setmana del 13 i 14 de setembre: núvols i alerta per pluges
-
Societat Detecten nou casos de tuberculosi a l'antic Institut B9 de Badalona
-
Societat Rècord històric de passatgers a l'aeroport del Prat: 5,6 milions a l'agost
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Barcelona i Catalunya: 13 i 14 de setembre
-
Societat Tallada la circulació de l'R4 entre Sabadell i Terrassa per un atropellament