El cuiner Jordi Guillem i el seu equip del restaurant Lo Mam de l'hotel Le Meridien Ra de Sant Salvador (El Vendrell) ha guanyat aquest dissabte la copa mundial de xefs de restaurants d’hotel. La competició s’ha disputat a la ciutat de Gaziantep, a Turquia. L'equip de Guillem ha estat superior a la resta de participants. El premi avala l'encert de l'hotel quan va oferir a Guillem la possibilitat d'incorporar la seva cuina a l'establiment.
Guillem lidera una generació de cuiners baixpenedesencs que es va fer popular des de l'esforç comú del projecte Terra i Taula, defensant productes, productors i cuina de proximitat i qualitat. El xef és un dels cuiners més reconeguts de Catalunya, per la seva cuina detallista, contemporània, i a la vegada de proximitat. El cuiner ha viatjat per tot el planeta per conèixer sabors, productes i tècniques de cuina. És especialista en gelats. Els premis rebuts acrediten el seu prestigi.
Un cuiner català guanya la copa mundial de xefs de restaurants d'hotel
Jordi Guillén, de Le Meridien Ra de Sant Salvador i el seu equip guanyen la competició celebrada a Turquia
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de setembre de 2019 a les 11:33
Et pot interessar
-
Societat El temps de divendres 22 d'agost: cinc comarques en alerta per tempestes
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Barcelona i Catalunya: 23 i 24 d'agost
-
Societat Aquest és el carrer més car de Catalunya on comprar un habitatge
-
Societat Les desconegudes germanes bessones de la Font de Canaletes de Barcelona
-
Societat Els bombers catalans asseguren el flanc dret de l’incendi de Jarilla
-
Societat TMB veta una empresa ferroviària per suposats vincles amb Israel