La ciutat de Catalunya on es menja millor, segons «The Sun»

El diari britànic destaca la quantitat de restaurants de primer nivell internacional que acull

La cuina del Celler de Can Roca
La cuina del Celler de Can Roca | ACN
Redacció
28 de juny del 2024
Actualitzat a les 17:19h

El diari britànic The Sun diu haver trobat la resposta definitiva a una qüestió que els catalans fa anys que es pregunten. "A quina ciutat de Catalunya es menja millor?". En un país amb una gastronomia tan rica, es fa difícil decantar-se per una regió, però els experts del rotatiu han arribat a una conclusió.

La capital gastronòmica de Catalunya és Girona, afirmen. El periodista Marcos Leach destaca la quantitat de restaurants de primer nivell que s'hi poden trobar i, en especial, parla d'El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin. De fet, a la ciutat també hi ha el Bo.TiC, amb dues estrelles; i l'Aliança d'Anglès, Els Tinars i Massana, amb una. A més, n'hi ha fins a 30 que apareixen a la Guia Michelin.

Més enllà dels restaurants, Girona s'imposa per la tradició gastronòmica, amb menjars com els xuixos i la botifarra amb poma dolça. I, si es tenen en compte els pobles de l'entorn, hi ha les gambes de Palamós, les anxoves de l'Escala i l'arròs de Pals.

Arxivat a