La Festa Major de Sant Celoni torna amb tota la força musical combinant grups locals i comercials

Dr. Prats, Orquestra Maravella, Di-Versiones, Miquel del Roig o els locals Teletocu, Bar Manolo i Kahsmir són algunes de les propostes d'enguany

L'espai barraques i concerts de Sant Celoni recupera la normalitat aquesta Festa Major 2022
L'espai barraques i concerts de Sant Celoni recupera la normalitat aquesta Festa Major 2022 | Jordi Purtí / arxiu
12 d'agost del 2022
Encara queden uns quants dies per tornar a viure amb plena normalitat la Festa Major de Sant Celoni que enguany se celebrarà entre els dies 29 d'agost -dia que es farà el pregó- fins el 5 de setembre, tot i que els dies més potents de la festa seran entre el 2 i el 5 de setembre. Una Festa Major que tornarà a tenir espai barraques, punt on també hi haurà la celebració de gairebé tots els concerts de la programació.

L'espai de barraques i concerts a l'aparcament del Pavelló Municipal 11 de Setembre estarà actiu de la nit de divendres 2 a diumenge 4 de setembre amb dotze entitats organitzant barraca amb un cartell musical potent que combina grups locals i grups comercials com:
 
Divendres 2 setembre: Bar Manolo (grup local), Pony Pisador i punxa disc femenina i música de barraques.

Dissabte 3 setembre: Yo Suspendí EGB, Pupil·les i punxa disc femenina i música de barraques

Diumenge 4 setembre: Kashmir (grup local), Dr. Prats i punxa disc Marvin i música de barraques

 
Més enllà de l'espai barraques hi haurà espectacles i música a altres punts del poble: Quim Masferrer amb el seu espectacle Bona gent dissabte 3 de setembre al Teatre Ateneu, Damaris Gelabert el diumenge 4 de setembre a la tarda, concerts de música Swing, concerts de flamenc, concert i ball amb l'Orquestra Maravella, sardanes, havaneres.... i el fi de festa amb el grup Di-versiones a la plaça de la Vila. 

I tot plegat, recordant que per part de les colles han anunciat la presentació de noves samarretes que posaran a la venda uns dies abans de la festa al Formiguer Montnegre i a la paradeta dels MontSenys. A més, després del tradicional sopar de colles del dijous, Senys i Negres s'aplegaran per gaudir del concert amb Miquel del Roig i Teletocu.

 
Arxivat a